Coronabeleid Parc Makelaars

Bij Parc Makelaars volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet en nemen wij dit uiterst serieus. Momenteel ondervindt iedereen de gevolgen van het coronavirus. Samen staan we voor een enorme opgave. Wij leven mee met de slachtoffers van het coronavirus en wensen familie en vrienden sterkte in deze moeilijke periode.

Om conform de richtlijnen van het RIVM het onderling contact te minimalen en daarnaast volledig operationeel te blijven, hebben wij de volgende maatregelen genomen:

Thuiswerken
Momenteel werken de medewerkers van Parc Makelaars in twee teams om en om op kantoor en thuis om zo het onderlinge contact te minimaliseren en onze dienstverlening te kunnen continueren. Wij hebben in 2019 geïnvesteerd in onze ICT middelen waardoor wij in staat zijn om volledig operationeel te blijven. Interne en externe afspraken proberen we zo veel mogelijk door te laten gaan middels (video) conference calls.

Wij blijven bereikbaar 
Onze medewerkers zijn op werkdagen zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar. Directe contactgegevens van medewerkers vindt u op onze teampagina, https://www.parc.nl/overons/medewerkers/ Daarnaast zijn wij bereikbaar op ons kantoornummer: 010-4365700.

Parc Taxaties is open!
Onze taxatie afdeling is met vier taxateurs volledig operationeel en is u graag van dienst. Bij taxaties verzoeken wij u geen handen te geven, minimaal 1,5 meter afstand te houden tot aanwezigen en bij voorkeur inspecteren wij het object als er verder niemand aanwezig is.

Bezichtigingen en afspraken 
Bezichtigen en afspraken kunnen doorgang vinden, waarbij wij de richtlijnen van het RIVM in acht nemen. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk afspraken om te zetten naar (video) conference calls om zo het onderlinge contact te vermijden.

Vragen
Wij houden alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in gaten en zullen nieuwe maatregelen nemen indien nodig. 

Wanneer u vragen heeft, vernemen wij het graag. Wij zijn u graag van dienst!

info@parc.nl
010-4365700

Wij wensen u en uw naasten veel sterkte de komende tijd.

Met vriendelijke groet,

PARC MAKELAARS 
Ingrid Huisman-van Baaren
Bernard Linthorst

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring