Terug naar de resultaten
Te huur
Goudsesingel 2 - 14 in Rotterdam 3011 KA

Goudsesingel 2 - 14

3011 KA Rotterdam
Huurprijs € 99,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur, totaal ca. 475 m² kantoorruimte op de 2e en 4e verdieping van het kantoorverzamelgebouw aan de Goudsesingel 2-14 alsmede 4 parkeerplaatsen in de naast het pand gelegen parkeergarage. De etages hebben een fantastisch uitzicht over Rotterdam en worden geheel modern gerenoveerd opgeleverd. Op de begane grond is de Rotterdamse winkel van Cool Blue gevestigd. Er is sprake van een goed...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 475 m² In units vanaf 200 m² Aantal lagen 6
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur, totaal ca. 475 m² kantoorruimte op de 2e en 4e verdieping van het kantoorverzamelgebouw aan de Goudsesingel 2-14 alsmede 4 parkeerplaatsen in de naast het pand gelegen parkeergarage. De etages hebben een fantastisch uitzicht over Rotterdam en worden geheel modern gerenoveerd opgeleverd. Op de begane grond is de Rotterdamse winkel van Cool Blue gevestigd. Er is sprake van een goed ontsloten locatie vlakbij de Oude Haven, de Maasboulevard en de Willemsbrug.

Ligging en bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de rand van het centrum nabij uitgaanscentrum de Oude Haven. Bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer is optimaal. Haltes van verschillende tram- en buslijnen alsmede metrostation Oostplein bevinden zich binnen ca. 100 meter afstand van het kantoorgebouw. Via de Maasboulevard en de Boezembocht is een snelle verbinding naar de verkeersruit rond Rotterdam gegarandeerd.

Oppervlakten:
Het totale kantoorgebouw bestaat uit ca. 3.854 m², waarvan voor de verhuur nog
ca. 475 m² beschikbaar is, te weten:

Tweede verdieping: ca. 190 m² (beschikbaar per 1 juli 2020)
Vierde verdieping: ca. 285 m²
Totaal: ca. 475 m²

Parkeren:
In de naast het pand gelegen parkeergarage zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe omgeving is ruim voldoende (betaald) parkeergelegenheid. Parkeervergunningen kunnen worden aangevraagd bij Gemeente Rotterdam.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 99,- per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 1.250,- per plaats per jaar, exclusief BTW.

Huurtermijn:
In overleg.

Datum van oplevering:
In overleg.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 38,- per m² per jaar. Afrekening vindt jaarlijks plaats op basis van nacalculatie.

Staat van oplevering:
De kantoorruimtes zijn volledig gerenoveerd en zullen onder andere met de navolgende voorzieningen worden opgeleverd:
- Topkoeling installatie;
- Te openen ramen;
- Zonnescreens buitengevel (zonzijde);
- Dames en heren toiletgroep per verdieping;
- Lift;
- Inpandige fietsenstalling.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 99,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 38,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1961 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 475 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 4 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 1.250,- excl. BTW Diversen In units vanaf 200 m² Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 6 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
475 m²
In units vanaf
200 m²
Aantal verdiepingen
6
Route van naar Goudsesingel 2 - 14, 3011 KA Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring