Terug naar de resultaten
Te huur
Rotterdam Airportplein 11 - 35 in Rotterdam 3045 AP

Rotterdam Airportplein 11 - 35

3045 AP Rotterdam
Huurprijs € 165,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur, zeer luxe kantoorruimte gesitueerd in een fraai kantoorpand aan het Airportplein 11-35 op Business Park Rotterdam The Hague Airport. Het opvallende kantoorgebouw ligt direct tegenover de terminal. De grootse entree van Cornerstone met veel glas en lichtinval is maar liefst acht verdiepingen hoog. Het linkerdeel van het kantoorgebouw is beschikbaar. Het rechterdeel is in gebruik...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 793 m² In units vanaf 158 m² Aantal lagen 8
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur, zeer luxe kantoorruimte gesitueerd in een fraai kantoorpand aan het Airportplein 11-35 op Business Park Rotterdam The Hague Airport. Het opvallende kantoorgebouw ligt direct tegenover de terminal.

De grootse entree van Cornerstone met veel glas en lichtinval is maar liefst acht verdiepingen hoog. Het linkerdeel van het kantoorgebouw is beschikbaar. Het rechterdeel is in gebruik als het hoofdkantoor van Dura Vermeer Groep. De acht volledig vrij indeelbare verdiepingen hebben kantoorvloeren variërend van ca. 430 m² tot ca. 1.049 m².

Ligging en bereikbaarheid:
Door de directe ligging aan de A13 is Rotterdam Airport met eigen vervoer uitstekend te bereiken. Vanaf Rotterdam Centraal Station is er een directe busverbinding (lijn 33) naar Rotterdam Airport. Deze buslijn sluit direct aan op de snelle RandstadRail (metrolijn E). Hierdoor bent u in 15 minuten op Rotterdam Centraal en in 35 minuten in hartje Den Haag. De bedrijventerreinen Noord West en Spaanse Polder zijn nabij gesitueerd.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 793 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over:

3e verdieping: ca. 158 m²
5e verdieping: ca. 457 m²
5e verdieping: ca 177 m² (beschikbaar per 1-10-2021)

Parkeren:
Cornerstone beschikt over een inpandige, afgesloten parkeergarage van vier (ondergrondse) niveaus voor in totaal 386 auto’s. De parkeerratio is 1 plaats per 35 m² v.v.o. Daarnaast is er een stallingplaats voor fietsen en motoren.

Huurprijs:
Kantoorruimte:
€ 165,- per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Parkeerplaatsen:
€ 1.700,- per plaats per jaar, exclusief BTW.

Betalingswijze:
Per kwartaal vooruit.

Huurtermijn:
5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Flexibele huurtermijnen zijn in overleg bespreekbaar.

Datum van oplevering:
In overleg.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt thans € 45,- per m² per jaar te vermeerderen met de BTW, ten behoeve van de navolgende leveringen en diensten:
- De levering van elektra inclusief vastrecht;
- De levering en verbruik van water inclusief vastrecht;
- De levering van warmte en koude vanuit de WKO installatie;
- Het verbruik van elektriciteit inclusief vastrecht met betrekking tot de algemene ruimtes;
- Onderhoud, wettelijke keuringen en periodieke controle van elektrische en werktuig-
bouwkundige installaties;
- Idem van liftinstallatie;
- Idem van technische installaties;
- Idem van brandblusmiddelen, brandmeldinstallatie;
- Waterschapslasten;
- Aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen;
- 5% administratiekosten over de hierboven vermelde leveringen en diensten.

De huurder draagt zelf zorg voor de schoonmaak en de reiniging en afvalverwerking in het gehuurde. Voorts komt het gebruikersdeel van de onroerende zaakbelasting voor rekening van huurder. Deze wordt door de gemeente of door verhuurder aan huurder in rekening gebracht.

De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Energielabel:
Het object beschikt over een energielabel A.

Staat van oplevering:
Cornerstone kent een zeer hoogwaardig opleveringsniveau dat volledig voldoet aan de hedendaagse eisen van modern energiezuinig kantoorgebruik met een optimaal binnenklimaat.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen en aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 165,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 45,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 793 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.82 Energie einddatum 28-01-2024 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 386 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 1.700,- excl. BTW Diversen In units vanaf 158 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Rotterdam Airport Aantal lagen 8 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
793 m²
In units vanaf
158 m²
Aantal verdiepingen
8
Route van naar Rotterdam Airportplein 11 - 35, 3045 AP Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring