Terug naar de resultaten
Te huur
G.J. De Jonghweg in Rotterdam 3015 GG

G.J. de Jonghweg

3015 GG Rotterdam
Huurprijs € 235,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Little C is een nieuwbouwproject met 15 unieke, stijlvolle gebouwen gelegen aan de Coolhaven, gelegen pal naast het Erasmus MC en de Hogeschool Rotterdam. De ontwikkeling bestaat uit 320 woningen, waaronder lofts, appartementen en studio’s van één of meerdere verdiepingen. Daarnaast wordt er zo’n 7.300 m² vvo aan kantoren ontwikkeld en ook hierbij is er volop keuze; van ateliers en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 7300 m² In units vanaf 319 m² Aantal lagen 5
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Little C is een nieuwbouwproject met 15 unieke, stijlvolle gebouwen gelegen aan de Coolhaven, gelegen pal naast het Erasmus MC en de Hogeschool Rotterdam.

De ontwikkeling bestaat uit 320 woningen, waaronder lofts, appartementen en studio’s van één of meerdere verdiepingen. Daarnaast wordt er zo’n 7.300 m² vvo aan kantoren ontwikkeld en ook hierbij is er volop keuze; van ateliers en bedrijfsruimten tot een of meerdere kantoorvloeren. Verder is er ruimte voor stijlvolle horeca en voorzieningen, ateliers en kleine bedrijfsruimten die het leven in Little C bijzonder maken. Ook maakt een 1-laagse ondergrondse parkeergarage met 245 parkeerplaatsen (waarvan 73 bestemd voor de kantoren) onderdeel uit van het project Little C.

Kortom een ideale en inspirerende werkomgeving. Het gonst er van de bedrijvigheid en tegelijkertijd is er volop ruimte voor ontspanning in het naastgelegen park of op één van de sfeervolle pleintjes.

Met buren als de Hogeschool Rotterdam, het Erasmus MC en de vele culturele hotspots heeft deze omgeving de juiste uitstraling en biedt het de ideale mogelijkheden voor het werken van de toekomst.

De architectuur krijgt een authentieke en industriële uitstraling die doet denken aan Greenwich Village en Pearl District in wereldsteden als New York en Portland. Daarnaast is voor de hoogwaardige architectuur ook goed gekeken naar de omliggende omgeving. Vooral de stoere, oer Rotterdamse gebouwen hebben geïnspireerd. Deze hebben een rol gespeelt in de keuze van het soort baksteen, de voeg en de signing die worden toegepast.

De beschikbare kantoren zijn gesitueerd in de The Scott en The Clark. Little C biedt in totaal ruimte aan circa 7.300 m2 vvo kantoorruimte.

De kantoren in beide bouwblokken zijn gelegen op de begane grond t/m vijfde verdieping. De begane grond maakt dus expliciet onderdeel uit van de kantoren. Hiermee komt het kantoor ‘op de grond te staan’ en kan er – indien wenselijk bevonden door de huurder – een mooie verbinding gemaakt worden tussen begane grond en 1e verdieping (vide, open trap) en eventueel andere verdiepingen.

Ook kan er invulling worden gegeven aan werkplekconcepten met op de begane grond vergader/ontmoetfaciliteiten of een centrale receptie.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.littlecworkspaces.nl.

Ligging en bereikbaarheid:
“Little C” in de wijk Hoboken betekent snelle verbinding met de grote uitvalswegen, goed geregeld openbaar vervoer (metro, tram, bus en watertaxi) en (ondergrondse) parkeergelegenheid. In de directe nabijheid zijn dan ook vele grote instellingen op het gebied van zorg, wetenschap en cultuur gevestigd. Tevens is kenmerkend voor Hoboken dat er vele routes voor fietsers en voetgangers zijn die de verschillende gebieden in deze wijk logisch met elkaar verbinden. In de toekomst zal door middel van een loopbrug de directe verbinding naar het Erasmus MC gerealiseerd worden.

Oppervlakten:
Er zijn een tweetal kantoorontwikkelingen beschikbaar:

The Scott (A2)
Ca. 3.652 m² v.v.o., verdeeld gelegen over:
begane grond; ca. 435 m²
verdieping 1 t/m 5; ca. 649 m²

The Clark (A3)
Ca. 3.646 m² v.v.o., verdeeld gelegen over:
begane grond; ca. 319 m²
verdieping 1 t/m 5; ca. 667 m²

Parkeren:
In totaal zijn er 73 parkeerplaatsen en een afsluitbare fietsenstalling voor 62 fietsen in de ondergelegen parkeergarage beschikbaar (1:100).

Huurprijs:
Kantoorruimte: € 235,- per m² vvo per jaar, excl. BTW.
Parkeren: € 2.500,- per plaats per jaar, excl. BTW.

Prijspeil per huuraanvang.

Huurtermijn:
10 jaar.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Verwachte oplevering:
The Scott, 3.652 m² kantoorruimte per september 2020.
The Clark, 3.646 m² kantoorruimte per maart 2021.

Afwerkingsniveau:
Casco+; klimaatplafonds, computervloeren, toiletvoorzieningen.
Een uitgebreide technische omschrijving is beschikbaar.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


* Alle afbeeldingen en genoemde metrage in deze brochure zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 235,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw In aanbouw Ja Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 7300 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 73 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 2.500,- excl. BTW Diversen In units vanaf 319 m² Locatie Kantorenpark, Woonomgeving Aantal lagen 5 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
7300 m²
In units vanaf
319 m²
Aantal verdiepingen
5
Route van naar G.J. de Jonghweg, 3015 GG Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring