Terug naar de resultaten
Te huur
Max Euwelaan 55 - 57 in Rotterdam 3062 MA

Max Euwelaan 55 - 57

3062 MA Rotterdam
Huurprijs € 145,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Nog 2 kantoorvloeren beschikbaar van ca. 317 m² in een kleinschalige kantoorvilla van 1.134 m² met eigen tuin met terras en parkeerterrein bestaande uit begane grond en 3 efficiënt indeelbare verdiepingen in een volgroeide groene setting in Brainpark I, tegenover de Erasmus Universiteit aan de Rijksweg A16, naast bus en metrostation P+R Kralingse Zoom in Rotterdam-Kralingen. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 634 m² In units vanaf 132 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Nog 2 kantoorvloeren beschikbaar van ca. 317 m² in een kleinschalige kantoorvilla van 1.134 m² met eigen tuin met terras en parkeerterrein bestaande uit begane grond en 3 efficiënt indeelbare verdiepingen in een volgroeide groene setting in Brainpark I, tegenover de Erasmus Universiteit aan de Rijksweg A16, naast bus en metrostation P+R Kralingse Zoom in Rotterdam-Kralingen.

De kantoorvilla is onlangs geheel gemoderniseerd en beschikt over een prachtige ruime centrale entree. Het object is met aandacht voor details ontwikkeld als Nederlandse HQ van modehuis Christian Dior, onderdeel van LVMH, dat er jaren was gevestigd maar eruit groeide.

Wat maakt deze kantoorvilla bijzonder ten opzichte van de anderen?
Zijn ligging, kleinschaligheid, indeelbaarheid en uitstekende parkeermogelijkheden!

• De mooiste plek van het gebied. Tegenover en met vrij uitzicht op de vijver, midden in het groen en ook goed herkenbaar vanaf de toegangsweg de Kralingse Zoom.
• Geen trappenhuis waar meerdere verdiepingen op uitkomen. Dat maakt royale open verdiepingen mogelijk, waar je kunt rondlopen met daglicht en uitzicht aan alle zijden. Een van de weinige kleine kantoorvilla’s op Brainpark met een centrale kern met lift en trap.
• Door efficiënte maatvoering ook in te delen met aparte vergaderruimten en/of als kamerkantoren.
• Gebouwd met bijzondere details, hogere plafonds, natuursteen, de uitkragende raampartijen die een aparte sfeer geven, met name binnen.
• Aangelegde tuin met mogelijkheid buiten te zitten etc.
• In totaal 27 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein met daarbij veel parkeermogelijkheden op de Max Euwelaan.
• Horeca en andere voorzieningen van de EUR op loopafstand.
• Bushalte naast de deur en Kralingse Zoom op loopafstand.

Ligging en bereikbaarheid:
Brainpark I, refererend aan de tegenovergelegen Erasmus Universiteit (EUR) bestaat merendeels uit middelgrote kantoorgebouwen, gegroepeerd langs de rustige Max Euwelaan en K.P van der Mandelelaan. Bereikbaar vanaf de Kralingse Zoom. Hotel/vergadervoorzieningen op loopafstand in het Novotel Brainpark ****. Brainpark l is met de auto gemakkelijk te bereiken, zowel vanaf de A16, onderdeel van de Ring rond Rotterdam en vanuit het centrum. Ook per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar door de korte loopafstand van het OV knooppunt Kralingse Zoom met metro- en busstation. Met de metro is het ongeveer 12 minuten naar de binnenstad met al zijn voorzieningen en naar het grootschalige winkelgebied Alexandrium en NS intercity station Rotterdam-Alexander. De Erasmus Universiteit beschikt over diverse, met name horeca maar ook repro, voorzieningen waar gebruikers van het Brainpark gebruik van kunnen maken. Onlangs is er een zeer modern “foodcourt” gerealiseerd met o.a. Starbucks en (biologische) lunchroom. Tevens is er een brasserie aanwezig.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 634 m² beschikbaar *, verdeeld over:
Begane grond: VERHUURD
1e verdieping: VERHUURD
2e verdieping: ca. 317 m²
3e verdieping: ca. 317 m²
Totaal: ca. 634 m²

* gemeten volgens NEN 2580. Deelverhuur is mogelijk vanaf 132 m².

Parkeren:
Bij de kantoorvilla behoort een met een slagboom af te sluiten parkeerterrein, met in totaal 27 parkeerplaatsen, hetgeen neerkomt op een uitermate goede parkeernorm van 1 plaats per circa 42 m² v.v.o. Ook is er ruime (betaalde) parkeergelegenheid langs de openbare weg, waarbij voor huurder de mogelijkheid bestaat parkeervergunningen bij de gemeente aan te vragen. Thans zijn er nog ca. 9 parkeerplaatsen per verdieping beschikbaar (18 totaal).

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 145,- per m² exclusief BTW en (eventuele) servicekosten.

De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 750,- per plaats per jaar, exclusief BTW.

Huurtermijn:
5 jaar alsmede aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar, maar andere en/of flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Datum van oplevering:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Servicekosten:
Nader vast te stellen. De eigenaresse, als toegewijde beheerder van haar gebouwen, hecht aan een goede werkrelatie met haar huurders. Dat begint met meer service te geven dan men gewend is. Eigenaresse zorgt dat alles geregeld wordt en probleemloos werkt. Van tuinonderhoud tot glazenwassen. Zij sluit hiervoor serviceovereenkomsten af en monitoren het. Tegen kostprijs met een geringe vergoeding voor de administratie.

Voorzieningen:
Eigenaresse heeft onlangs een verregaande ‘make-over’ uitgevoerd, waarbij de entree is uitgebreid en gerenoveerd, het binnen schilderwerk is uitgevoerd en nieuwe moderne plafonds met verlichting en koelings-voorzieningen zijn geïnstalleerd. Tevens is het sanitair per verdieping vervangen. De tuin rondom het pand wordt heringericht zodat de huurders in het groen buiten kunnen zitten.

Staat van oplevering:
• Representatieve entree;
• Brandmeld-/ontruimingsinstallatie;
• Personenlift;
• Pantry aansluiting per bouwlaag;
• Gescheiden toiletgroepen op alle bouwlagen;
• Prima vrije hoogte in de kantoren (hoger dan de gebruikelijke 2.60 m1);
• Te openen ramen;
• Centrale verwarming in hoofdzaak via convectoren;
• Mechanische luchtbehandeling met topkoeling;
• Kabelgoten voor data en elektra.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 145,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 634 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 18 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 750,- excl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 132 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
634 m²
In units vanaf
132 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Route van naar Max Euwelaan 55 - 57, 3062 MA Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.