Terug naar de resultaten
Vasteland 40 in Rotterdam 3011 BM

Vasteland 40

3011 BM Rotterdam
Huurprijs € 165,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: In totaal circa 968 m² winkelruimte gelegen aan de winkel boulevard aan het Vasteland 10-40 te Rotterdam. Ligging en bereikbaarheid: Het Vasteland ligt in het verlengde van de Westzeedijk waar diverse kantoren, winkels en horecagelegenheden gevestigd zijn. Het Vasteland is uitstekend bereikbaar, via het traject Maasboulevard-Boompjes is de Ring Rotterdam A16 binnen enkele minuten te...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 968 m²
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
In totaal circa 968 m² winkelruimte gelegen aan de winkel boulevard aan het Vasteland 10-40 te Rotterdam.

Ligging en bereikbaarheid:
Het Vasteland ligt in het verlengde van de Westzeedijk waar diverse kantoren, winkels en horecagelegenheden gevestigd zijn. Het Vasteland is uitstekend bereikbaar, via het traject Maasboulevard-Boompjes is de Ring Rotterdam A16 binnen enkele minuten te bereiken. Tevens bevinden zich diverse verbindingen naar en van het centrum van Rotterdam.

Bereikbaarheid per auto
Het Vasteland is uitstekend bereikbaar per auto, via het traject Maasboulevard-Boompjes is de Ring Rotterdam A16 binnen enkele minuten te bereiken. Via de uitvalswegen en de ring van Rotterdam zijn de snelwegen A13 en A20 eveneens eenvoudig aan te rijden. Tevens bevinden zich diverse verbindingen naar en van het centrum van Rotterdam.
Bereikbaarheid per OV
Vanwege de ligging nabij metrostation Leuvehaven en diverse voor het gebouw gelegen tram- en bushaltes is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer gegarandeerd. Het Centraal Station is binnen enkele minuten bereikbaar.

Oppervlakten:
Voor verhuur is er ca. 968 m² winkelruimte beschikbaar, als volgt ingedeeld:

Begane grond: ca. 218 m² Entree en showroom/winkelruimte
Tussenverdieping: ca. 750 m² Winkel-/kantoorruimte

Huurprijs:
€ 165,- per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Ten behoeve van navolgende door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten te weten:

- Warmte-/gasverbruik inclusief vastrecht;
- Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht en monitoring voor de installatie en de verlichting van het gehuurde en het gebouw waarvan het gehuurde onderdeel uitmaakt;
- Waterverbruik inclusief vastrecht;
- Meetdiensten;

Onderhoud en periodieke controle en keuring van:
- Verwarmingsinstallatie(s);
- Luchtbehandelings- en ventilatie installatie;
- Elektrotechnische installatie(s);
- Hydrofoor -en vuilwaterpompinstallatie(s);
- Glazenwasinstallatie;
- Sanitaire installatie;
- Brandmeldinstallatie/blusmiddelen/noodverlichtingsinstallatie;
- Legionella preventie;
- Ongediertebestrijding;
- Dakonderhoud en -veiligheid;
- Kosten huismeester;
- Gebruikersheffingen zoals verontreiniging rechten.

Alsmede alle leveringen en diensten die naar het oordeel van de verhuurder redelijkerwijze het gebruik van het gebouw ten goede komen.

Administratiekosten ad. 5 % over de hierboven genoemde leveringen en diensten .

Huurtermijn:
5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Datum van oplevering:
Per direct.

Staat van oplevering:
Leeg en ontruimd, in casco staat. Voorzien van een toiletgroep en pantry.

Bestemming:
Volgens het bestemmingplan ‘Scheepvaartkwartier’, onherroepelijk d.d. 09-03-2014 heeft de locatie de bestemming gemengd 3. Hieronder valt:
a. wonen
b. hotels;
c. detailhandel;
d. kantoren, met dien verstande dat het ten tijde van de ter visie legging van het ontwerp van dit bestemmingsplan op een kavel aanwezige bruto vloeroppervlak aan kantoren niet mag worden vergroot”;
e. dienstverlening;
f. recreatieve voorzieningen;
g. inpandige parkeervoorzieningen;
h. bedrijven t/m categorie 2 als bedoeld in de lijst van bedrijfsactiviteiten behorende bij deze regels;
i. ter plaatse van de functieaanduiding "horeca" is uitsluitend op de begane grond tevens horeca toegestaan, dit betreft de adressen: Gedempte Zalmhaven 351 en 359, Houtlaan 44 en Westerstraat 39, te bebouwen kavel Houtlaan/Zalmstraat/Gedempte Zalmhaven, Scheepstimmermanslaan 7, 9, 12 en 14, Westerstraat 6, 8 en 10, Willemskade 12, 13 en 18, Willemsplein 1, 571 en 572, Zalmstraat 1;

Garantstelling:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting. Over een waarborgsom zal nimmer rente vergoed worden.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie oktober 2012, met de daarbij behorende algemene bepalingen en aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 165,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1962 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 968 m² Verkoopoppervlakte 968 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
968 m²
Verkoop vloeroppervlakte
968 m²
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.