Terug naar de resultaten
Te huur
Marinus Bolkplein 39 in Rotterdam 3067 AK

Marinus Bolkplein 39

3067 AK Rotterdam
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur ca. 140 m² winkelruimte, gelegen aan het Marinus Bolkplein 39 te Rotterdam, centraal gesitueerd in het winkelcentrum “Het Lage Land” en direct gelegen aan het voornaamste gratis parkeerterrein van het winkelgebied. Het winkelcentrum ligt in de Rotterdamse wijk Het Lage Land, onderdeel van gebied Prins Alexander, dat in totaal ca. 95.000 inwoners telt. Naast een Albert Heijn,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 140 m² In units vanaf 140 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur ca. 140 m² winkelruimte, gelegen aan het Marinus Bolkplein 39 te Rotterdam, centraal gesitueerd in het winkelcentrum “Het Lage Land” en direct gelegen aan het voornaamste gratis parkeerterrein van het winkelgebied.

Het winkelcentrum ligt in de Rotterdamse wijk Het Lage Land, onderdeel van gebied Prins Alexander, dat in totaal ca. 95.000 inwoners telt. Naast een Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Primera, Zeeman en Action is er een groot aantal lokale ondernemers gevestigd, onder andere een bakkerij, een vis speciaalzaak en een slagerij. De weekmarkt wordt iedere vrijdag gehouden op het Samuel Esmeijerplein. Voorts is er een actieve winkeliersvereniging. Zie voor nadere informatie: www.winkelcentrumlageland.nl

Bereikbaarheid en parkeren:
Het winkelcentrum “Lage Land” is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer (bus) als met de auto. Parkeren in de omgeving is gratis.

Oppervlakten:
Ca. 140 m² BVO begane grond winkelruimte. Deelverhuur is mogelijk.

Huurprijs:
prijs op aanvraag.

Huurtermijn:
5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Datum van oplevering:
In overleg.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Bijdrage winkeliersvereniging:
Een vast bedrag van € 630,- per jaar alsmede € 1,75 per m² winkelruimte per jaar exclusief BTW, voor (verplichte) deelname aan de winkeliersvereniging.

Huurder is verplicht zich aan te sluiten bij de winkeliersvereniging en daarbij aangesloten te blijven gedurende de duur van de huurovereenkomst.

Energielabel:
Het object heeft een energieklasse B, energie index 1,08 en is geldig tot 16 maart 2028.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd (as-is). De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - die niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke bankgarantie conform het ROZ-model te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur en servicekosten, vermeerderd met de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW, versie 2012, de daartoe behorende algemene bepalingen en aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1994 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 140 m² Verkoopoppervlakte 140 m² Frontbreedte 500 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 140 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
140 m²
In units vanaf
140 m²
Verkoop vloeroppervlakte
140 m²
Frontbreedte
500 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
Route van naar Marinus Bolkplein 39, 3067 AK Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring