Terug naar de resultaten
Blaak 34 in Rotterdam 3011 TA

Blaak 34

3011 TA Rotterdam
Huurprijs € 175,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Het indrukwekkende Blaak House is het middelste van drie monumentale bankgebouwen die samen het naoorlogse financiële district van Rotterdam vormden. Het kantoor voor de ‘Nederlandsche Handelsmaatschappij’ (NHM) is gebouwd op dezelfde plek waar het oorspronkelijke pand uit 1917 stond. En nu, een eeuw later, is Blaak House getransformeerd tot een unieke, eigentijdse kantooromgeving....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 7030 m² In units vanaf 630 m² Aantal lagen 6
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Het indrukwekkende Blaak House is het middelste van drie monumentale bankgebouwen die samen het naoorlogse financiële district van Rotterdam vormden. Het kantoor voor de ‘Nederlandsche Handelsmaatschappij’ (NHM) is gebouwd op dezelfde plek waar het oorspronkelijke pand uit 1917 stond. En nu, een eeuw later, is Blaak House getransformeerd tot een unieke, eigentijdse kantooromgeving. Hiermee biedt het solide, tijdloze ontwerp van de Rotterdamse architect Kees Elffers ook nu weer een inspirerende, karakteristieke werkplek.

Op zijn natuurstenen sokkel, met zijn siermetselwerk en gebeeldhouwde vrouwfiguren, staat Blaak House fier in het hart van Rotterdam. Opvallend aan het rijksmonument zijn de vele tegenstellingen in stijl, zoals de zeer klassieke baksteengevel en de daarin toegepaste stalen kozijnen. De voorname, prachtige entrees zijn gunstig gelegen en het atrium werpt een prachtig licht op de werkvloeren. Deze bijzondere details maken van Blaak House een uitzonderlijke kantoorlocatie, als hoofdkantoor of als verzamelgebouw voor meerdere zakelijke huurders.

Het interieur van Blaak House is opvallend rijk vormgegeven. De wit marmeren vloeren, gedecoreerde bronzen deuren en speciaal ontworpen meubilair, geven Blaak House cachet zonder te overweldigen. Het gebouw bestrijkt circa 9.500 m2. De vele historische details, het imposante atrium - die zich uitstekend leent voor een goede koffiebar - en de indrukwekkende originele kluisruimte maken van Blaak House een toplocatie die het werkplezier vergroot en waar creativiteit de ruimte krijgt.

Ligging en bereikbaarheid:
Blaak House ligt midden in het centrum van Rotterdam, om de hoek van de Coolsingel en is perfect bereikbaar. Met de uitvalswegen A16 en A20 op een aantal minuten afstand en station Blaak en Beurs op loopafstand, bent u vanaf Blaak House binnen een uur in Amsterdam, Den Haag of Utrecht. En ook Airport Rotterdam The Hague en Schiphol liggen binnen handbereik. Met ruime parkeergelegenheid op het achtergelegen parkeerterrein en in de openbare parkeergarage aan de Wijnstraat en in de Markthal, is parkeren geen enkel probleem.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 7.030 m² beschikbaar, verdeeld over:
Souterrain ca. 717 m²
2e verdieping: ca. 1.534 m²
3e verdieping: ca. 1.534 m²
4e verdieping: ca. 1.619 m²
5e verdieping: ca. 996 m²
6e verdieping: ca. 630 m²
Totaal: ca. 7.030 m²

Deelverhuur per verdieping is tegen nader overeen te komen condities bespreekbaar.

Parkeren:
21 parkeerplaatsen op het achter gelegen parkeerterrein en 29 in de parkeergarage aan de Wijnstraat. Daarnaast kunnen er aanvullende parkeerplaatsen worden gehuurd in de nabij gelegen parkeergarages.

Huurprijs:
2e t/m 5e verdieping: € 175,- per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.
6e verdieping: € 195,- per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn:
In overleg.

Datum van oplevering:
In overleg.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 175,- per m² per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1950 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 7030 m² Diversen In units vanaf 630 m² Aantal lagen 6 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
7030 m²
In units vanaf
630 m²
Aantal verdiepingen
6
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.