Terug naar de resultaten
Te huur
Parklaan 26 in Rotterdam 3016 BC

Parklaan 26

3016 BC Rotterdam
Huurprijs € 205,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur, totaal ca. 368 m² fraaie kantoorruimte gesitueerd in een monumentaal kantoorpand aan de Parklaan 26 in Rotterdam – Scheepvaartkwartier. Het kantoorgebouw is gelegen aan de stijlvolle en representatieve Parklaan op een van de meest bijzondere locaties van Rotterdam; het Scheepvaartkwartier. Het Scheepvaartkwartier werd rond 1840 ontworpen en bevindt zich tussen de Erasmusbrug,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 368 m² In units vanaf 116 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur, totaal ca. 368 m² fraaie kantoorruimte gesitueerd in een monumentaal kantoorpand aan de Parklaan 26 in Rotterdam – Scheepvaartkwartier.

Het kantoorgebouw is gelegen aan de stijlvolle en representatieve Parklaan op een van de meest bijzondere locaties van Rotterdam; het Scheepvaartkwartier. Het Scheepvaartkwartier werd rond 1840 ontworpen en bevindt zich tussen de Erasmusbrug, de Maastunnel, de Westzeedijk en de Nieuwe Maas. Het historische Scheepvaartkwartier is beschermd stadsgezicht en geldt als één van de mooiste en meest prominente locaties voor de zakelijke dienstverlening en is zeer centraal aan de rand van het centrum van Rotterdam gelegen. De Veerhaven en de Parklaan met zijn monumentale bouw van rond 1900 vormen het centrum van het Scheepvaartkwartier. De statige herenhuizen aan de klassieke laan doen het rijke scheepvaartverleden van Rotterdam herleven.

Ligging en bereikbaarheid:
In het Scheepvaartkwartier zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd. Bovendien treft men verschillende uitstekende restaurants aan als Parkheuvel (met Michelinster), Zeezout, Loos, Huson, Dewi Sri, The Harbour Club, La Stanza en het Westelijk Handelsterrein met o.a. Rosso. Naast het Scheepvaartkwartier ligt het Park van Rotterdam met de Euromast, dat naar ontwerp van Zocher en Zocher in 1852 is gerealiseerd in de Engelse landschapsstijl.

Per auto
Met de auto is de Parklaan uitstekend bereikbaar. Via de Maasboulevard bereikt u in enkele minuten de ring Rotterdam (A16). Het maastunneltrace en de Erasmusbrug geven een perfecte ontsluiting naar Rotterdam-Zuid en het rijkswegennet A20, A16, A4 en A15.

Per OV
Het Scheepvaartkwartier is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich diverse tram- en busverbindingen alsmede metrostation Leuvehaven. Ook de ligplaats van de watertaxi bevindt zich praktisch voor de deur.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 368 m² beschikbaar, verdeeld over:
Souterrain: ca. 33 m²
Begane grond: ca. 219 m²
3e verdieping: ca. 116 m²
Totaal: ca. 368 m²

Deelverhuur is mogelijk in units vanaf 116 m².

Parkeren:
In de directe omgeving is ruim voldoende (betaald) parkeergelegenheid.

Huurprijs:
Begane grond: € 205,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.
3e verdieping: € 195,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaats € 1.650,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurtermijn:
5 jaar alsmede aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Datum van oplevering:
In overleg.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt thans € 45,- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Staat van oplevering:
In de huidige staat, onder andere voorzien van:
• representatieve entreehal t.b.v. de kantoren;
• personenlift;
• mechanische ventilatie voorzien van topkoeling;
• te openen ramen;
• pantry;
• sanitaire groep;
• plafonds met tl-armaturen;
• stadsverwarming.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 205,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 45,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1905 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 368 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 116 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
368 m²
In units vanaf
116 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Topkoeling
Route van naar Parklaan 26, 3016 BC Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring