Terug naar de resultaten
Strevelsweg 700 414-415 in Rotterdam 3083 AS

Strevelsweg 700 414-415

3083 AS Rotterdam
Huurprijs € 99,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Unieke kans! Deze industriële kantoorruimte wordt momenteel gerenoveerd. Er kan rekening gehouden worden met de wensen van huurder op het gebied van afwerking en indeling. De zelfstandige kantoorunit is ca. 628 m² groot en is gelegen op de 4e verdieping van het verzamelgebouw “Zuid” te Rotterdam-Zuid. Het gebouw is ontworpen door dezelfde architect als van onder andere het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 628 m² In units vanaf 314 m² Aantal lagen 8
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Unieke kans! Deze industriële kantoorruimte wordt momenteel gerenoveerd. Er kan rekening gehouden worden met de wensen van huurder op het gebied van afwerking en indeling.

De zelfstandige kantoorunit is ca. 628 m² groot en is gelegen op de 4e verdieping van het verzamelgebouw “Zuid” te Rotterdam-Zuid. Het gebouw is ontworpen door dezelfde architect als van onder andere het Groothandelsgebouw en het Industriegebouw aan de Goudsesingel, de befaamde H.A. Maaskant.

In het verzamelgebouw zijn diverse bedrijven gevestigd, in de plint enkele detailhandel- en een horecaonderneming en op de eerste verdieping het omvangrijke zorgcentrum “Zorg op Zuid”, op de verdiepingen voornamelijk kantoorgebruikers. Het gebouw is voorzien van een centrale entree, personenliften en een ruim trappenhuis.

Ligging en bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is gelegen aan de Strevelsweg te Rotterdam, een van de belangrijkste verkeersaders van Rotterdam-Zuid. Op loopafstand van het gebouw is winkelcentrum Zuidplein gelegen.

De locatie is zeer goed te bereiken middels openbaar vervoer. In de straat stopt buslijn 66, een verbinding tussen Station Rotterdam Zuid en het Zuidplein. Op loopafstand bevindt zich een halte van tramlijn 25 welke Rotterdam Centraal Station met Barendrecht verbindt. Op loopafstand bevindt zicht tevens regionaal busstation Zuidplein met diverse bus- en metrolijnen.

Per auto is de locatie goed te bereiken vanaf het centrum van Rotterdam via de Erasmusbrug of Maastunnel. De snelwegen A15 en A16 zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Oppervlakten:
Voor verhuur is in totaal ca. 628 m² kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de 4e verdieping (unit 414-415). Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 314 m².

Parkeren:
Er is in de directe nabijheid de mogelijkheid tot betaald parkeren. Ook kunnen parkeervergunningen worden aangevraagd bij de Gemeente Rotterdam.

Huurprijs:
Gehele object: € 62.172,- per jaar, excl. BTW (op basis van € 99,- per m² kantoorruimte per jaar);
Deelverhuur: € 31.086,- per jaar, excl. BTW (op basis van € 99,- per m² kantoorruimte per jaar).

Huurtermijn:
5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Datum van oplevering:
In overleg.

Staat van oplevering:
In gerenoveerde staat, exacte staat van oplevering is nog nader te bepalen, onder andere voorzien van:
• LED basisverlichting;
• nieuwe pantry;
• nieuwe toiletgroep;
• centrale verwarming middels radiatoren;
• te openen ramen;
• zonwering.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt thans € 26,- per m² per jaar excl. BTW, ten behoeve van o.a. de navolgende leveringen en diensten:
• Verwarming en gasverbruik, inclusief vastrecht van de gehuurde en gemeenschappelijke ruimten in het complex;
• Elektriciteitsverbruik, inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties in de gemeenschappelijke ruimten in het complex;
• Waterverbruik, inclusief vastrecht;

Onderhoud en periodieke controle van:
• Verwarmings- en/of luchtbehandelings- en airconditioningsinstallatie(s);
• Liftinstallatie;
• Hydrofoorinstallaties;
• Vuilwaterpompen;
• Deuropeners;
• Parkeerinstallaties;
• Huismeester;
• Bliksembeveiligingsinstallatie en belinstallatie;
• Brandblusapparatuur- en vullingen;
• Oproepinstallatie;
• Brandmelder en storingsmelder;
• Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, lift, beglazing buitenzijde,
beglazing gemeenschappelijke ruimten, parkeerterrein;
• Verzorging van afvoer van huisvuil, containerhuur e.d.;
• Assurantiepremie buitenbeglazing;
• Administratiekosten ad 5% van vorenmelde leveringen en diensten.

Als blijkt dat er nog andere gemeenschappelijke voorzieningen zijn waar huurder gebruik van maakt, dan is verhuurder c.q. de Vereniging van Eigenaren gerechtigd om het bedrag aan servicekosten in alle redelijkheid aan te passen.

Huurder dient zelf een contract af te sluiten voor de elektra- en wateraansluiting (niet in geval van deelverhuur).

Zekerheidsstelling:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen en aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 99,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 26,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1960 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 628 m² Diversen In units vanaf 314 m² Aantal lagen 8 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
628 m²
In units vanaf
314 m²
Aantal verdiepingen
8
Voorzieningen
Liften, toilet, pantry, verwarming
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.