Terug naar de resultaten
Verhuurd
Metroplein 90 - 98 in Rotterdam 3083 BB

Metroplein 90 - 98

3083 BB Rotterdam
Huurprijs € 95,- p.m² p.j. Verhuurd
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur per direct beschikbaar, ca. 275 m² vvo gelegen op een sfeervolle locatie, direct naast het winkelcentrum Zuidplein. De 3de etage is ruim opgezet en beschikt over verschillende kantoorruimtes, die ook goed in te richten zijn als directiekamers en vergaderzalen. Daarnaast beschikt de verdieping over een archief, berging, een ruime pantry en toiletgroep. Het entree is representatief...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 275 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 5
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur per direct beschikbaar, ca. 275 m² vvo gelegen op een sfeervolle locatie, direct naast het winkelcentrum Zuidplein. De 3de etage is ruim opgezet en beschikt over verschillende kantoorruimtes, die ook goed in te richten zijn als directiekamers en vergaderzalen. Daarnaast beschikt de verdieping over een archief, berging, een ruime pantry en toiletgroep. Het entree is representatief en omvat alle bedrijfslogo’s. Deelverhuur is mogelijk.

Ligging en bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is centraal gelegen te Rotterdam-Zuid aan het Zuidplein. Het naastgelegen winkelcentrum Zuidplein trekt jaarlijks zo'n 10 miljoen bezoekers. Het evenementencentrum Ahoy, waar jaarlijks diverse grote evenementen plaatsvinden, alsmede het Ikazia ziekenhuis zijn om de hoek gelegen. Door de goede parkeergelegenheden in de omgeving zorgt dit zeker niet voor overlast, maar juist voor veel omloop.

Openbaar vervoer:
De verbinden met het openbaar vervoer is zeer goed te noemen. Het Zuidplein is gekoppeld aan een belangrijk knooppunt voor het regionale openbaar vervoer. Schuin tegenover het kantoorgebouw is metrostation Zuidplein en veertig regionale- en stadbuslijnen gevestigd. \

Bereikbaarheid auto:
De bereikbaarheid met de auto is ook zeer goed. De op- en afritten van het Rijkswegennet, via A16 afrit Feyenoord en A15 afrit Vaanplein, zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 275 m² kantoorruimte beschikbaar. De kantoorruimte is gelegen op de 3e verdieping en beschikt over een representatie entree en een eigen pantry en toiletgroep. De ruimte is verdeeld in verschillende kantoorruimte waarvan de overige ruimtes zijn verhuurd. Deelverhuur is mogelijk, de beschikbare units zijn: 3.3 t/m 3.9 en 3.23. Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Parkeren:
In de directe omgeving is ruim voldoende (betaald) parkeergelegenheid.

Huurprijs:
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 26.125,- per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn:
In overleg, maximaal 5 jaar.

Datum van oplevering:
Per direct.

Servicekosten:
€ 30/m² excl. BTW

Staat van oplevering:
In de huidige staat, onder andere voorzien van;
- Statige entree;
- Meerdere kantoorruimtes;
- Pantry;
- Gescheiden toiletten;
- Archief;
- Berging.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen, aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 95,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Servicekosten € 30,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 275 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Aantal lagen 5 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
275 m²
In units vanaf
100 m²
Aantal verdiepingen
5
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Flexplek
Ja
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Turnkey
Ja
Route van naar Metroplein 90 - 98, 3083 BB Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring