Terug naar de resultaten
Statenlaan 12 Kantoor in Rotterdam 3051 HN

Statenlaan 12 kantoor

3051 HN Rotterdam
Huurprijs € 3.200,- p.m. Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur, totaal ca. 304 m² unieke ruimte ten behoeve van maatschappelijk gebruik gesitueerd in de prachtige voormalige Christus Koningkerk aan de Statenlaan 12 in Rotterdam – Hillegersberg. De beschikbare ruimte is verdeeld in enkele monumentale ruimtes gelegen in het voormalig koor, sacristie en dagkerk van de kerk. De Statenkoning is een bijzonder project in de voormalige Christus...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 304 m² In units vanaf 304 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur, totaal ca. 304 m² unieke ruimte ten behoeve van maatschappelijk gebruik gesitueerd in de prachtige voormalige Christus Koningkerk aan de Statenlaan 12 in Rotterdam – Hillegersberg. De beschikbare ruimte is verdeeld in enkele monumentale ruimtes gelegen in het voormalig koor, sacristie en dagkerk van de kerk.

De Statenkoning is een bijzonder project in de voormalige Christus Koningkerk in Hillegersberg. Aan het begin van de twintigste eeuw ontwierp architect J.P.H. de Vries verschillende Rooms-Katholieke kerken. De voormalige Christus Koningkerk is een van zijn mooiste werken. Sinds 1930 maakt de kerk een belangrijk deel uit van het Kleiwegkwartier van Hillegersberg-Zuid. Dit komt door het herkenbare ontwerp, maar ook doordat het gebouw meer is dan een kerk alleen. Het complex bestaat uit meerdere onderdelen, zo is er een pastorie en een parochiehuis en is er een basisschool en een kinderdagverblijf.

Ligging en bereikbaarheid:
De Statenlaan is gelegen nabij de winkels op de Kleiweg waar diverse lokale en landelijke winkelbedrijven en horecagelegenheden gevestigd zijn. De Statenkoning ligt midden in het mooie Hillegersberg, omringd door veel groen. De Bergsche Plassen liggen vlakbij en de gezellige winkels op de Kleiweg zijn op loopafstand.

Met de auto ben je binnen vijf minuten op de snelweg en op de fiets zit je binnen tien minuten in Rotterdam Centrum. Bovendien zijn ook NS Station Rotterdam Noord en de tramhalte aan de Straatweg vlakbij.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 304 m² beschikbaar gelegen op de begane grond.

Parkeren:
In de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid langs de openbare weg.

Bestemming:
Artikel 14 Maatschappelijk - 1
De voor 'Maatschappelijk - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor maatschappelijke voorzieningen, met het daarbij behorende erf.

(bron: ruimtelijkeplannen.nl, d.d. 25-9-2019)

Ter plaatse is het niet mogelijk om kinderopvang te realiseren vanwege het ontbreken van buitenterrein.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 3.200,- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende wederzijdse verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Datum van oplevering:
In overleg.

Servicekosten:
Het pakket van leveringen en diensten en het daarbij behorende voorschot servicekosten dient in nader overleg tussen huurder en verhuurder te worden vastgesteld.

Staat van oplevering:
In de huidige staat.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na en daarna telkens per huuringangsdatum) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen, aangevuld met bijzondere bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 3.200,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1930 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 304 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 304 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
304 m²
In units vanaf
304 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Statenlaan 12 kantoor, 3051 HN Rotterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.