Terug naar de resultaten
Te huur
Veerkade 2 - 9 in Rotterdam 3016 DE

Veerkade 2 - 9

3016 DE Rotterdam
Huurprijs € 190,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur, diverse kantoorruimten beschikbaar vanaf ca. 382 - 772 m² gelegen op één van de mooiste plekken in Rotterdam, gelegen naast het Wereldmuseum aan de Veerkade. De ruimte maakt onderdeel uit van een aantal klassieke objecten die zijn gelegen in het Scheepvaartkwartier, direct aan de Veerhaven. Een fantastische plek in de stad met tal van voorzieningen in de directe...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 772 m² In units vanaf 382 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur, diverse kantoorruimten beschikbaar vanaf ca. 382 - 772 m² gelegen op één van de mooiste plekken in Rotterdam, gelegen naast het Wereldmuseum aan de Veerkade.

De ruimte maakt onderdeel uit van een aantal klassieke objecten die zijn gelegen in het Scheepvaartkwartier, direct aan de Veerhaven. Een fantastische plek in de stad met tal van voorzieningen in de directe omgeving.

Ligging en bereikbaarheid:
Het pand is gelegen in het representatieve Scheepvaartkwartier en kijkt uit over de historische Veerhaven. In het Scheepvaartkwartier zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd. Bovendien treft men verschillende uitstekende restaurants (Parkheuvel**, The Harbour Club, Zeezout, De Ballentent, Huson) en populaire grand-cafés (Loos, The Butcher Club), alsook typisch Rotterdamse winkels als Krijn Verboom Bloemen en Bakkerij Bussing in de onmiddellijke nabijheid aan.

Het Scheepvaartkwartier heeft via de Maasboulevard, de Maastunnel-traverse en de Erasmusbrug snelle aansluitingen op het rijkswegennet A20, A16, A4 en A15. Op korte loopafstand zijn diverse tram- en busverbindingen evenals metrostation Leuvehaven. Vlakbij bevindt zich de opstapplaats van de watertaxi en de Fastferry naar Ridderkerk/Dordrecht.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 772 m² beschikbaar, verdeeld over:
Veerkade 2; 2e en 3e verdieping: ca. 390 m²
Veerkade 8; entresol + 1e verdieping: ca. 382 m²
Totaal: ca. 772 m²

In overleg kan op de 2e verdieping een aaneengesloten kantoorruimte van 595 m² worden aangeboden. Een NEN2580-meetrapport is beschikbaar.

Parkeren:
Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. In de directe omgeving is ruim voldoende (betaald) parkeergelegenheid, eventueel kunnen er parkeervergunningen worden aangevraagd bij de Gemeente Rotterdam.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 190,- per m² per jaar excl. BTW en servicekosten.

Parkeerplaatsen:
€ 1.750,- per plaats per jaar, exclusief BTW.

Huurtermijn:
5 jaar alsmede aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperiodes zijn bespreekbaar.

Datum van oplevering:
In overleg.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 40,- per m² per jaar excl. BTW

De afrekening zal jaarlijks plaatsvinden op basis van nacalculatie.

Staat van oplevering:
De kantoorruimte wordt opgeleverd in volledig gerenoveerde staat en is o.a. voorzien van:
- Representatieve entree;
- Marmerenvloer in de entree en gang;
- Hoge plafonds;
- Bouwkundige wanden afgewerkt en geschilderd;
- Plafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
- Gezamenlijke sanitaire voorzieningen;
- Koeling middels airco units;
- Lift;
- Te openen ramen;
- Verwarming d.m.v. radiatoren.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 190,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 40,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 772 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 382 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
772 m²
In units vanaf
382 m²
Aantal verdiepingen
3
Route van naar Veerkade 2 - 9, 3016 DE Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.