Terug naar de resultaten
Peppelweg 81 A in Rotterdam 3053 GD

Peppelweg 81 a

3053 GD Rotterdam
Huurprijs € 1.250,- p.m. Verhuurd
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur, ca. 75 m² winkelruimte met ca. 35 m² kelder, gelegen aan de Peppelweg 81a te Rotterdam. De Peppelweg is de voornaamste winkelvoorziening voor de wijk Schiebroek. De winkelruimte is uitstekend gelegen, nabij het Rododendronplein waar op vrijdag de weekmarkt staat. Het object ligt naast Bakkerij Klootwijk en tegenover Etos en Zeeman. De winkel wordt na oplevering door de huidige...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 110 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur, ca. 75 m² winkelruimte met ca. 35 m² kelder, gelegen aan de Peppelweg 81a te Rotterdam. De Peppelweg is de voornaamste winkelvoorziening voor de wijk Schiebroek. De winkelruimte is uitstekend gelegen, nabij het Rododendronplein waar op vrijdag de weekmarkt staat. Het object ligt naast Bakkerij Klootwijk en tegenover Etos en Zeeman.

De winkel wordt na oplevering door de huidige huurder (Q4 2019) gerenoveerd, hierbij zijn de volgende werkzaamheden voorzien:
- Nieuwe pantry;
- Nieuw toilet;
- Isolatieglas in voor- en achterpui;
- Nieuwe groepenkast;
- Gladde witte wanden en plafond.

Bereikbaarheid en parkeren:
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving.
Diverse bus- en tramhaltes op loopafstand.

Oppervlakten:
Begane grond: ca. 75 m²
Kelder : ca. 35 m²

Huurprijs:
€ 1.250,- per maand, exclusief BTW.

Huurtermijn:
5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Datum van oplevering:
In overleg, indicatief mogelijk per december 2019.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende gerenoveerde staat aan huurder opgeleverd (as-is).
De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - die niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Zekerheidsstelling:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke bankgarantie conform het ROZ-model te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur en servicekosten, vermeerderd met de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW, zoals vastgesteld op 30 juli 2003, de daartoe behorende algemene bepalingen en aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1955 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 110 m² Verkoopoppervlakte 75 m² Frontbreedte 500 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
110 m²
Verkoop vloeroppervlakte
75 m²
Frontbreedte
500 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
B1
Ter overname
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.