Terug naar de resultaten
Verhuurd
Schiedamse Vest 93 B in Rotterdam 3012 BG

Schiedamse Vest 93 B

3012 BG Rotterdam
Huurprijs € 1.500,- p.m. Verhuurd
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur, circa 100 m² kantoorruimte op de eerste verdieping van een kleinschalig kantoor verzamelgebouw gelegen op de hoek van de Schiedamse Vest en de Witte de Withstraat. De kantoorruimte is verdeeld over twee ruime kantoorkamers en wordt opgeleverd voorzien van een vaste vloerafwerking, systeemplafonds met inbouwverlichting (led) en eigen pantry en toilet. Tevens beschikt de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur, circa 100 m² kantoorruimte op de eerste verdieping van een kleinschalig kantoor verzamelgebouw gelegen op de hoek van de Schiedamse Vest en de Witte de Withstraat. De kantoorruimte is verdeeld over twee ruime kantoorkamers en wordt opgeleverd voorzien van een vaste vloerafwerking, systeemplafonds met inbouwverlichting (led) en eigen pantry en toilet. Tevens beschikt de kantoorruimte over een eigen opslag-/archiefruimte in de kelder.

Ligging en bereikbaarheid:
De Schiedamse Vest is gelegen tussen de Erasmusbrug en het Churchillplein en een zijstraat van de Witte de Withstraat, een van Rotterdams meest populaire winkelstraten in het centrum van Rotterdam. In de omgeving zijn tal van bekende ondernemingen, instellingen, winkels en culinaire gelegenheden gevestigd. De bereikbaarheid is zowel per eigen- als openbaar vervoer goed. Op loopafstand zijn diverse tram- en metrohaltes gelegen. In de directe omgeving is de Westblaak gelegen, welke een directe aansluiting heeft met het rijkswegennet (A-20 en A-16) via de Maasboulevard-Schiedamse¬dijk-Westblaak.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 100 m² kantoorruimte beschikbaar (exclusief kelder- / archiefruimte).

Parkeren:
In de directe omgeving bestaat de mogelijkheid tot bepaald parkeren op de openbare weg. Tevens bestaat de mogelijkheid parkeervergunningen aan te vragen bij de gemeente Rotterdam. Op loopafstand ligt een openbare parkeergarage, de “Westblaak” garage aan de Hartmanstraat.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.500,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn:
5 jaar alsmede aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Datum van oplevering:
In overleg.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt thans € 120,-- excl. BTW per maand. Het servicekosten pakket omvat de volgende leveringen en diensten:
- Stadsverwarming;
- Onderhoud lift;
- Glazenwasser;
- Water;
- Schoonmaken en onderhoud trappenhuis;
- Elektriciteit trappenhuis;
- Glasverzekering;
- 5% administratiekosten over de hiervoor vermelde leveringen en diensten te verhogen met de wettelijke verschuldigde omzetbelasting.

Staat van oplevering:
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van:
• Representatieve gezamenlijke entree;
• Vaste vloerafwerking;
• Elektrische deuropener met intercom
• Alarminstallatie (wordt om niet ter beschikking gesteld);
• Eigen pantry;
• Eigen toilet.

In overleg met vertrekkend huurder is het mogelijk het aanwezige meubilair over te nemen tegen nader overeen te komen voorwaarden.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie juli 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 120,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1950 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry
Route van naar Schiedamse Vest 93 B, 3012 BG Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.