Terug naar de resultaten
Nieuwe Binnenweg 201 A in Rotterdam 3021 GA

Nieuwe Binnenweg 201 a

3021 GA Rotterdam
Huurprijs € 1.350,- p.m. Verhuurd
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur, ca. 100 m² winkelruimte, gelegen aan de Nieuwe Binnenweg 201a te Rotterdam, in het gedeelte tussen de ’s-Gravendijkwal en de Claes de Vrieselaan. Horeca is in deze winkelruimte niet mogelijk. De Nieuwe Binnenweg heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een winkelgebied met een diverse mix van ondernemingen waaronder gespecialiseerde bakkerijen, kunst en cultuur en diverse...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur, ca. 100 m² winkelruimte, gelegen aan de Nieuwe Binnenweg 201a te Rotterdam, in het gedeelte tussen de ’s-Gravendijkwal en de Claes de Vrieselaan. Horeca is in deze winkelruimte niet mogelijk.

De Nieuwe Binnenweg heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een winkelgebied met een diverse mix van ondernemingen waaronder gespecialiseerde bakkerijen, kunst en cultuur en diverse speciaalzaken.
?
Ligging en bereikbaarheid:
Dit pand is gelegen op de Nieuwe Binnenweg, in het gedeelte tussen de ’s-Gravendijkwal en de Claes de Vrieselaan. De Nieuwe Binnenweg met een diversiteit aan bijzondere winkels en horecagelegenheden vormt de directe toegang tot het winkelhart van Rotterdam.

De bereikbaarheid, zowel per auto als per openbaar vervoer is goed, met korte aansluitingen naar het Rijkswegennet en hoofddoorvoerwegen. De tramhalte van lijn 4 bevindt zich voor de deur. Metrostation Dijkzigt en Coolhaven bevinden zich op loopafstand.

Oppervlakten:
Begane grond : ca. 55 m2
1e verdieping : ca. 45 m2
Totaal : ca. 100 m2

Huurprijs:
€ 1.350,- per maand, exclusief BTW.

Huurtermijn:
5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Datum van oplevering:
In overleg.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd (as-is). De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - die niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke bankgarantie conform het ROZ-model te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur en servicekosten, vermeerderd met de hierover verschuldigde omzetbelasting.

?
Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art.
7:290 BW, zoals vastgesteld op 30 juli 2003, de daartoe behorende algemene bepalingen en
aangevuld met bepalingen van verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.350,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1907 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Frontbreedte 300 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
300 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
B2
Ter overname
Ja
Route van naar Nieuwe Binnenweg 201 a, 3021 GA Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.