Terug naar de resultaten
Te huur
Molenvliet 121 - 123 in Rotterdam 3076 CJ

Molenvliet 121 - 123

3076 CJ Rotterdam
Huurprijs € 45.000,- p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur, ca. 211 m² winkelruimte met ca. 160 m² kelderruimte gelegen aan de Molenvliet 121-123 te Rotterdam . Het pand is gesitueerd in het winkelgebied Spinozaweg, in de Rotterdamse wijk Lombardijen, nabij het Maasstad Ziekenhuis en treinstation Lombardijen. Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 110 m² winkelruimte + kelder. Vestiging van horeca is in deze winkelruimte niet mogelijk. Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 371 m² In units vanaf 190 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur, ca. 211 m² winkelruimte met ca. 160 m² kelderruimte gelegen aan de Molenvliet 121-123 te Rotterdam . Het pand is gesitueerd in het winkelgebied Spinozaweg, in de Rotterdamse wijk Lombardijen, nabij het Maasstad Ziekenhuis en treinstation Lombardijen. Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 110 m² winkelruimte + kelder. Vestiging van horeca is in deze winkelruimte niet mogelijk.

Het winkelgebied Spinozaweg heeft een diverse mix van ondernemingen waaronder de Jumbo, Lidl, Kruidvat en Primera.

Ligging en bereikbaarheid:
De bereikbaarheid, zowel per auto als per openbaar vervoer is goed, met korte aansluitingen naar de ring Rotterdam. Voor de deur bevinden zich diverse bus- en tramhaltes en treinstation Lombardijen is op nog geen 10 minuten loopafstand gelegen.

Oppervlakten:
Begane grond: ca. 211 m²
Kelder: ca. 118 m²

Deelverhuur is mogelijk, als volgt verdeeld:
Molenvliet 123 (linkerzijde):
Begane grond: ca. 112 m²
Kelder: ca. 80 m²

Molenvliet 121 (rechterzijde):
Begane grond: ca. 110 m²
Kelder: ca. 80 m²

Huurprijs:
Gehele object:
€ 45.000 per jaar, exclusief BTW.

Deelverhuur, per unit:
€ 25.000 per unit per jaar, exclusief BTW.

Huurtermijn:
5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt thans € 250,- per maand excl. BTW, ten behoeve van de navolgende leveringen en diensten:
- Glasverzekering;
- Klein onderhoud;
- Tuinonderhoud;
- Waterverbruik;
- Warmtevoorzieningen;
- Administratiekosten 5%.

Datum van oplevering:
In overleg.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd (as-is). De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - die niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder daarvoor geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke bankgarantie conform het ROZ-model te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur en eventuele servicekosten, vermeerderd met de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW, zoals vastgesteld op 17 september 2012, de daartoe behorende algemene bepalingen en aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 45.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 250,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1961 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 371 m² Verkoopoppervlakte 211 m² Frontbreedte 1500 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 190 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
371 m²
In units vanaf
190 m²
Verkoop vloeroppervlakte
211 m²
Frontbreedte
1500 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Ter overname
Ja
Route van naar Molenvliet 121 - 123, 3076 CJ Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring