Terug naar de resultaten
Nieuw
Nieuwe Binnenweg 221 A in Rotterdam 3021 GC

Nieuwe Binnenweg 221 A

3021 GC Rotterdam
Huurprijs € 1.500,- p.m. Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur, ca. 47 m² winkelruimte en achtergelegen 51 m² magazijnruimte dan wel opslagruimte met keukenblok en toilet, gelegen aan de Nieuwe Binnenweg 221a te Rotterdam, in het gedeelte tussen de ’s-Gravendijkwal en de Claes de Vrieselaan. Horeca is in deze winkelruimte niet mogelijk. De Nieuwe Binnenweg heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een winkelgebied met een diverse mix van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 98 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur, ca. 47 m² winkelruimte en achtergelegen 51 m² magazijnruimte dan wel opslagruimte met keukenblok en toilet, gelegen aan de Nieuwe Binnenweg 221a te Rotterdam, in het gedeelte tussen de ’s-Gravendijkwal en de Claes de Vrieselaan. Horeca is in deze winkelruimte niet mogelijk.

De Nieuwe Binnenweg heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een winkelgebied met een diverse mix van ondernemingen waaronder gespecialiseerde bakkerijen, kunst en cultuur en diverse speciaalzaken.

Ligging en bereikbaarheid:
Dit pand is gelegen op de Nieuwe Binnenweg, in het gedeelte tussen de ’s-Gravendijkwal en de Claes de Vrieselaan. De Nieuwe Binnenweg met een diversiteit aan bijzondere winkels en horecagelegenheden vormt de directe toegang tot het winkelhart van Rotterdam.

De bereikbaarheid, zowel per auto als per openbaar vervoer is goed, met korte aansluitingen naar het Rijkswegennet en hoofddoorvoerwegen. De tramhalte van lijn 4 bevindt zich voor de deur. Metrostation Dijkzigt en Coolhaven bevinden zich op loopafstand.

Oppervlakten:
Voor verhuur is ca. 47 m² winkelruimte op de begane grond beschikbaar alsmede 51 m² magazijnruimte dan wel opslagruimte met keukenblok en toilet aan de achterzijde van de winkelruimte.

Winkelruimte: ca. 47 m²
Magazijnruimte: ca. 51 m²
Totaal: ca. 98 m²

Huurprijs:
€ 1.500,- per maand, exclusief BTW.

Huurtermijn:
5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Datum van oplevering:
Vanaf medio april 2020 beschikbaar.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd (as-is). De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - die niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke bankgarantie conform het ROZ-model te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur en servicekosten, vermeerderd met de hierover verschuldigde omzetbelasting, in totaal ter grootte van € 5.445,-. In plaats van een bankgarantie kan huurder ook een waarborgsom overmaken op een bankrekening van verhuurder. Over een waarborgsom wordt nimmer rente vergoed.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW, zoals vastgesteld op 17 september 2012, de daartoe behorende algemene bepalingen en aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1893 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 98 m² Verkoopoppervlakte 47 m² Frontbreedte 400 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
98 m²
Verkoop vloeroppervlakte
47 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Ter overname
Ja
Route van naar Nieuwe Binnenweg 221 A, 3021 GC Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring