Terug naar de resultaten
Calandstraat 56 A En C in Rotterdam 3016 CD

Calandstraat 56 A en C

3016 CD Rotterdam
Koopprijs € 1.495.000,- k.k. Beschikbaar
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Een werkelijk unieke woning met atelier en tuin, gelegen in het rustigste gedeelte van het Scheepvaartkwartier (Nieuwe Werk), vlak bij het Park en de Veerhaven. De woning is van origine een bedrijfsruimte, die met zeer veel gevoel voor licht, ruimte en architectuur door de huidige eigenaar in 2004 is verbouwd naar de huidige opzet. De begane grond is ontsloten via een indrukwekkende...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Overige Totale oppervlakte 355 m²
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Een werkelijk unieke woning met atelier en tuin, gelegen in het rustigste gedeelte van het Scheepvaartkwartier (Nieuwe Werk), vlak bij het Park en de Veerhaven. De woning is van origine een bedrijfsruimte, die met zeer veel gevoel voor licht, ruimte en architectuur door de huidige eigenaar in 2004 is verbouwd naar de huidige opzet.

De begane grond is ontsloten via een indrukwekkende entree en staat in open verbinding met de zeer ruime living met open keuken en toegang tot de afgesloten tuin op het zuiden. Verder bevinden zich hier een halfopen slaapkamer met inbouwkluis die dienst doet als inloopkast en 2 badkamers. De 1e verdieping is in gebruik als atelier. Deze verdieping is zowel te bereiken via de inpandige trap als via een eigen ontsluiting vanuit het algemene trappenhuis. Door de hoge ramen en lichtkoepels in het dak beschikt deze ruimte over een ongeëvenaarde lichtinval.

Ligging:
Het Scheepvaartkwartier is één van de populairste wijken van Rotterdam, onder andere vanwege de aantrekkelijke ligging aan de Nieuwe Maas en tegen het centrum van de stad. De wijk typeert zich door een mix van bewoning, bedrijvigheid, horeca en recreatiemogelijkheden. De bebouwing is een mix van met name klassiek bebouwing, afgewisseld door enkele moderne beeldbepalende gebouwen, zoals de Westerlaantoren en de in aanbouw zijnde hoogste woontoren van de Benelux; De Zalmhaven.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Rotterdam
Sectie: AG
Nummer: 1927
Appartementsindices: A1 & A3
Eigendomssituatie: Eigen grond

Oppervlakten:
begane grond: 207,17 m²
1e verdieping: 93,57 m²
kelder: 54,18 m²

Totaal gebruiksoppervlakte wonen: 300,74 m² (exclusief kelder).

De voornoemde metrages zijn op basis van een recent opgesteld meetrapport, conform de Branchebrede Meetinstructie (BBMI).

Koopsom:
€ 1.495.000,- k.k.

Leveringsdatum:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het object intern te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met het kantoor van Parc Makelaars. Overige informatie kunt u vinden via: https://www.funda.nl/koop/rotterdam/appartement-86772819-calandstraat-56-a-c/

Disclaimer
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 1.495.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1952 Indeling Soort Object Overige Totale oppervlakte 355 m² Perceeloppervlakte 300 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Overige
Categorie
Praktijkruimte
Oppervlakte
355 m²
In units vanaf
355 m²
Verdiepingen
2
Route van naar Calandstraat 56 A en C, 3016 CD Rotterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.