Terug naar de resultaten
Verhuurd
Westblaak 161 in Rotterdam 3012 KJ

Westblaak 161

3012 KJ Rotterdam
Huurprijs € 42.658,- p.j. Verhuurd
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

VERHUURD! Betreft: Te huur, ca. 236,6 m² VVO zelfstandige kantoor-/commerciële bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond in de plint van een representatief kantoorgebouw, op een zichtlocatie in het centrum van Rotterdam. Het gebouw beschikt over energielabel A, wat resulteert in een zeer milieu- en kostenbewust energieverbruik voor haar gebruikers. Ligging en bereikbaarheid: Het object is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 236 m² In units vanaf 236 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

VERHUURD!

Betreft:
Te huur, ca. 236,6 m² VVO zelfstandige kantoor-/commerciële bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond in de plint van een representatief kantoorgebouw, op een zichtlocatie in het centrum van Rotterdam. Het gebouw beschikt over energielabel A, wat resulteert in een zeer milieu- en kostenbewust energieverbruik voor haar gebruikers.

Ligging en bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de Westblaak, nabij het skatepark en met directe toegang tot metrostation Eendrachtsplein. In de directe nabijheid liggen onder andere de Witte de Withstraat, de Oude Binnenweg en het Museumpark. Een dynamische plek met tal van voorzieningen in de omgeving.

Gezien de zeer centrale ligging van het gebouw in het centrum van Rotterdam, is de bereikbaarheid met zowel eigen- als openbaar vervoer uitstekend te noemen.

Per auto:
Vanuit oostelijke en zuidelijke richting is er een directe aansluiting met het rijkswegennet (A20 en A16) via de Maasboulevard-Schiedamsedijk-Westblaak.

Per OV:
Haltes van de metro, bus en tram liggen praktisch voor de deur waardoor o.a. het Centraal Station snel en eenvoudig te bereiken is.

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 236,6 m² VVO kantoor-/commerciële bedrijfsruimte.

Parkeren:
Onder het gebouw is een parkeergarage gelegen, met beperkte beschikbaarheid. Naast de parkeervoorziening onder het gebouw zijn er ook tal van parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Huurprijs:
Kantoor-/commerciële bedrijfsruimte:
€ 42.658,- per jaar, excl. BTW en servicekosten.

Parkeerplaats:
€1.750,- per plaats per jaar, excl. BTW.

Huurtermijn(en):
5 jaar, met verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Datum van oplevering:
In overleg, mogelijk vanaf 1 mei 2019.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt thans € 35,- per m² VVO bedrijfsruimte per jaar, te vermeerderen met BTW, ten behoeve van de navolgende leveringen en diensten:
- gasverbruik inclusief vastrecht;
- elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de verlichting;
- waterverbruik inclusief vastrecht;
- onderhoud en periodieke controle van verwarmings- en/of luchtbehandelingsinstallatie(s);
- onderhoud en periodieke controle van brandmelder-, gebouwbewakings-, storingsmelder- en noodstroominstallatie(s);
- schoonmaakkosten van beglazing buitenzijde en/of terrein;
- verzorging huisvuil, containerverhuur e.d.;

Bovengenoemde leveringen en diensten worden vermeerderd met 5% administratiekosten en de daarover verschuldigde omzetbelasting.
Staat van oplevering:
Het object wordt opgeleverd conform de huidige staat.

Energielabel:
Het object beschikt over energielabel A.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van minimaal drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW, of afhankelijk van het overeen te komen gebruik op basis van het standaard ROZ-Model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW, beiden zoals vastgesteld op 30 juli 2003, de daartoe behorende algemene bepalingen alsmede aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 42.658,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 236 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 236 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
236 m²
In units vanaf
236 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Westblaak 161, 3012 KJ Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.