Terug naar de resultaten
Verhuurd
Keizerswaard 89 in Rotterdam 3078 AL

Keizerswaard 89

3078 AL Rotterdam
Huurprijs € 3.750,- p.m. Verhuurd
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur, ca. 130 m² winkelruimte voorzien van een verzorgd inbouwpakket geschikt voor een modewinkel, gesitueerd in het overdekte winkelcentrum Keizerswaard (www.keizerswaard.nl) in Rotterdam – IJsselmonde. In het winkelcentrum zijn meer dan 80 winkels gevestigd, onder andere: Action, Blokker, Etos, Hema, Albert Heijn, Dirk van den Broek, Jumbo, Pearle Opticiens, Kippie en diverse lokale...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 130 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur, ca. 130 m² winkelruimte voorzien van een verzorgd inbouwpakket geschikt voor een modewinkel, gesitueerd in het overdekte winkelcentrum Keizerswaard (www.keizerswaard.nl) in Rotterdam – IJsselmonde. In het winkelcentrum zijn meer dan 80 winkels gevestigd, onder andere: Action, Blokker, Etos, Hema, Albert Heijn, Dirk van den Broek, Jumbo, Pearle Opticiens, Kippie en diverse lokale ondernemers.

De winkel is op dit moment tijdelijk verhuurd (t/m september 2021), deze huurovereenkomst is per maand opzegbaar door zowel huurder als verhuurder.

Ligging en bereikbaarheid:
Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (bus/tram) en met de auto door zijn gunstige ligging ten opzichte van de A15 en A16.

Oppervlakte:
Ca. 130 m² begane grond winkelruimte.

Parkeren:
Op het nabijgelegen parkeerdek is ruim voldoende (betaald) parkeergelegenheid.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 3.750,- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn:
5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Datum van oplevering:
In overleg. Kan spoedig.

Energielabel:
Het object heeft een energielabel B, energie-index 1,11 en is geldig tot 23 april 2028.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt thans € 510,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting ten behoeve van onder andere de navolgende leveringen en diensten:
- Schoonmaak openbaar toegankelijke en algemene ruimten;
- Algemene activiteiten Winkelcentrum.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd (as-is). De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - die niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.
Het gehuurde beschikt thans over een verzorgd en ogenschijnlijk compleet inbouwpakket, geschikt voor een modewinkel. Dit winkelruimte beschikt over een expeditie-ingang aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
Het hele winkelcentrum gaat in de periode april tot oktober 2019 'op de schop'. Overal komen nieuwe vloeren, de puien worden strakker, moderner en de entrees worden opgeknapt. Voor een impressie van de werkzaamheden, zie: www.keizerswaard.nl/fotoalbum/8/impressiesrenovatie-winkelcentrum.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van tenminste drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 3.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 510,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1984 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 130 m² Verkoopoppervlakte 130 m² Frontbreedte 800 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
130 m²
Verkoop vloeroppervlakte
130 m²
Frontbreedte
800 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Ter overname
Ja
Route van naar Keizerswaard 89, 3078 AL Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.