Terug naar de resultaten
Verhuurd
Hoge Boezem 11 in Rotterdam 3061 CM

Hoge Boezem 11

3061 CM Rotterdam
Huurprijs € 1.500,- p.m. Verhuurd
Bel of mail ons
010-4365700

Omschrijving

Betreft: Te huur per januari 2020 (eventueel eerder in overleg), ca. 109 m² kantoorruimte, gelegen op de begane grond verdieping aan de Hoge Boezem 11-12 te Rotterdam. Ligging en bereikbaarheid: Dit pand is gelegen in Kralingen op de Hoge Boezem, tussen de Gerdesiaweg en Oostplein. De bereikbaarheid, zowel per auto als per openbaar vervoer is goed, met korte aansluitingen naar het Rijkswegennet...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 109 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Betreft:
Te huur per januari 2020 (eventueel eerder in overleg), ca. 109 m² kantoorruimte, gelegen op de begane grond verdieping aan de Hoge Boezem 11-12 te Rotterdam.

Ligging en bereikbaarheid:
Dit pand is gelegen in Kralingen op de Hoge Boezem, tussen de Gerdesiaweg en Oostplein. De bereikbaarheid, zowel per auto als per openbaar vervoer is goed, met korte aansluitingen naar het Rijkswegennet en hoofddoorvoerwegen. De tramhalte van lijn 21 en 24 en Metrostation Oostplein bevinden zich op enkele minuten loopafstand.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 109 m² kantoorruimte beschikbaar. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en beschikt over twee eigen entrees.

Parkeren:
In de directe omgeving is ruim voldoende (betaald) parkeergelegenheid.

Huurprijs:
€ 1.500,- per maand, exclusief BTW.

Huurtermijn:
5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor leveringsovereenkomsten met de verschillende nutsleveranciers naar keuze.

Datum van oplevering:
Vanaf 1 maart 2020.

Staat van oplevering:
In de huidige staat, onder andere voorzien van:
- Twee eigen entrees;
- Drie spreek-/werkkamers;
- Berging;
- Pantry;
- Gescheiden toiletten.

Energielabel:
De kantoorruimte beschikt over energielabel C.
Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke bankgarantie conform het ROZ-model te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur en servicekosten, vermeerderd met de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen, aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 109 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
109 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, pantry, kamerindeling
Route van naar Hoge Boezem 11, 3061 CM Rotterdam
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring