OVER PARC


Parc Makelaars is een Rotterdams makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting en bedrijfsmatig onroerend goed. Ons kantoor is gevestigd aan de Jongkindstraat 16 in het Museumpark te Rotterdam. Parc Makelaars is actief op het gebied van verhuur en aanhuur, verkoop en aankoop van, kantoren, bedrijfsruimten en winkels, alsmede taxaties, marketing en advisering van commercieel vastgoed.

Onze onroerendgoed-activiteiten gericht op aanhuur overstijgen de regio Rotterdam en vinden plaats door geheel Nederland maar inmiddels ook in Duitsland en België.Landelijk zijn wij naast aanhuur tevens actief in de sector beleggingen en het uitvoeren van taxaties.  

In de regio groot Rotterdam zijn wij zeer actief met zowel de verhuur als verkoop van kantoorobjecten, winkels en bedrijfshallen alsmede het adviseren van gebruikers en beleggers daarnaast voeren wij middels gecertificeerde taxateurs voor waarderingsvraagstukken taxaties uit conform de richtlijnen van de RICS en VastgoedCert. 

Ons handelsmerk is een persoonlijke en integere benadering van onze opdrachtgevers en dito wijze van acteren in het zakelijk verkeer. Daarnaast beschikken wij over een zeer sterk lokaal netwerk.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en het privacy statement van Parc Makelaars B.V.


 
Verberg kaart

Vestiging:

Parc Makelaars B.V.

ROTTERDAM

Jongkindstraat 16
3015 CG ROTTERDAM
010-4365700
010-4363018
KvK nummer: 67373380
BTW nummer: NL801779583B01